Телевизионният готвач Джино Д'Акампо раздели феновете си, след като каза

...
Телевизионният готвач Джино Д'Акампо раздели феновете си, след като каза
Коментари Харесай

Джино Д`Акампо беше осъден като жесток, защото е казал на дъщеря си как да готви козето си

Телевизионният готвач Джино Д'Акампо раздели почитателите си, откакто сподели на 11-годишната си щерка по какъв начин да трансформира козето си в храна.

47-годишният мъж, който е прочут със сухото си възприятие за комизъм, направи коментара, откакто дребното му момиченце Миа държеше животинчето на фамилния им празник. Той влезе в профила си в Instagram, с цел да покаже по какъв начин Миа люлее козата в ръцете си, само че не можа да устои и не се пошегува, че я яде.

Докато Миа държеше животинчето, Джино сподели: „ Можем да създадем това като чатора. Можем да готвим във фурната с лук, розмарин и картофи. Можем да сложим малко балсамов оцет от горната страна. " Дъщеря му не беше впечатлена от шегите му, когато Миа възкликна: „ Татко! “ След това Джино избяга от камерата.

И въпреки всичко Миа видя смешната страна, когато остана усмихната. Джино озаглави обявата си: „ Не съм сигурен, че Миа беше уверена... може би минестроне вместо това? “ Неговите почитатели се пошегуваха в секцията за мнения, като един сподели: " Тя току...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР