Телекомуникационният конгломерат AT&T възнамерява да построи в САЩ облачни дата

...
Телекомуникационният конгломерат AT&T възнамерява да построи в САЩ облачни дата
Коментари Харесай

AT&T: 5G може да направи ненужни смартфоните за по $1000

Телекомуникационният конгломерат AT&T има намерение да построи в Съединени американски щати облачни дата центрове, които ще поемат интервенциите, които смарт телефоните вземат решение постепенно и мъчно. Гугъл също смята този метода за перспективен, а Apple наподобява не го харесва.

Внедряването на новото потомство мобилни връзки ще докара до гражданска война на пазара на смарт телефони. Когато 5G мобилната връзка стане повсеместна, производителите могат съществено да икономисват от хардуера на мобилните устройства. Вицепрезидентът на AT&T Мазин Гилбърт смята, че 5G връзката е задоволително бърза, с цел да обезпечи отдалеченото осъществяване на всички най-съвременни функционалности и на най-скъпите смарт телефони.

Идеята на AT&T е от дълго време известна и се ползва съвсем на всички места, а в смарт телефоните към този момент отчасти е осъществена от Гугъл. Някои Android телефони употребяват дата центровете, когато би трябвало да разпознаят прекомерно комплицирано изображение или да разшифроват гласовите команди и известия.

Apple към този момент наподобява не усеща новата наклонност. Компанията употребява все по-скъп хардуер в своите смарт телефони, с което тяхната цена непрестанно нараства.

Новият метод може да предложи на пазара евтини смарт телефони, които се употребяват сходно на терминали, тъй като множеството дейности се правят от сървърите в дата центровете. Но правят същото, каквото и скъпите модели.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР