Телефони, мейли, че и най-различни чат приложения. Въобще, в XXI

...
Телефони, мейли, че и най-различни чат приложения. Въобще, в XXI
Коментари Харесай

Мило послание украси пловдивска стена СНИМКА

Телефони, мейли, че и най-различни чат приложения. Въобще, в XXI век методите да отправите обръщение към обичан човек надалеч не са малко.

Пловдивчанин обаче избра различен метод, който е надалеч по-нестандартен. " Искам да те видя усмихната ", четем на бялата стена, а до текста стои и изрисувано сърчице. Гледката, която е снимана някаде по улиците на кв. " Кючук Париж ", притегля вниманието на локалните. Като фотография от послението се озовава и в мрежата.

Кой ли е създателят на думите? За коя ли са предопределени? Отговорите на тези въпроси евентуално ще останат без отговор - най-малко са обществото. Но се надяваме посланието да е стигнало до сърцето на тази, за която е предопределено.

 Подобни необикновени пояснения на усеща не са казус. Като случките карат дребни и огромни да заключават, че  " романтиката не е умряла ". Начините на поднасянето на посланията постоянно са разнообразни - от билборд с обръщение към обичаното момиче, че даже се до посипване с рози на нейната кола. Други употребяват оживените кръстовища, с цел да слагат трансперанти с пояснения към обичаната си.

Подобни случаи имаше в Пловдив и в София, и в други градове. Като посланията стигаха до още повече хора благодарение на обществените мрежи. И до момента в който посланието остава очевидно, за развиването на историята мрежата мълчи.



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР