Текстовете на някои от най-големите хитове на Елтън Джон -

...
Текстовете на някои от най-големите хитове на Елтън Джон -
Коментари Харесай

Текстове на песни на Елтън Джон отиват на търг

Текстовете на някои от най-големите шлагери на Елтън Джон - "Rocket Man ", "I'm Still Standing " и версията на "Candle in the Wind " за погребението на принцеса Даяна, ще бъдат изложени на търг, защото дългогодишният помощник и придружител на английския музикант решил да почисти архивите си, съобщи Ройтерс.

Бърни Топин, който стои зад повече от 40 хитови песни на Елтън Джон, продава сбирката си от истински текстове, както и съпроводени с цветни илюстрации версии на някои композиции, като "Bennie and the Jets " и "Yellow Brick Road ", оповести тръжната къща "Джулиънс окшънс ".

За написания още веднъж на пишеща машина и с анотации текст на песента "Candle in the Wind ", която Елтън Джон извърши на погребението на принцеса Даяна в Лондон през 1997 година, се чака да бъдат платени сред 10 000 и 15 000 $ на търга в "Хард рок кафе " в Ню Йорк на 9 ноември.

Първоначалната версия на песента е написана през 1973 година като ода за Мерилин Монро. Новата й версия от 1997 година обаче става вторият най-продаван сингъл на всички времена.

Топин предлага за продажба също програмка за погребението на Даяна дружно с написани на ръка и илюстрирани текстове на песни, измежду които "Daniel " и "Don't Let the Sun Go Down On Me ". Той съобщи, че желал да показа творчеството си с други хора.

Част от приходите от търга ще бъдат предоставени на фондацията на Елтън Джон за битка против СПИН.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР