Тексим Банк въведе ново изключително удобно решение за своите клиенти,

...
Тексим Банк въведе ново изключително удобно решение за своите клиенти,
Коментари Харесай

Тексим Банк въведе незабавно издаване на кредитни и дебитни карти

Тексим Банк вкара ново извънредно комфортно решение за своите клиенти, с което ще им спести доста време и пари - неотложно издаване на Mastercard кредитни и дебитни карти непосредствено в банковите офиси.

Благодарение на новаторската услуга, клиентите на банката могат да избегнат чакането от няколко дни и повторното посещаване на банковия офис за издаването на Mastercard кредитна или дебитна карта. Всеки клиент към този момент може да получи своята карта в границите на до 10 минути.

Тексим Банк е първата банка в България, която вкара комфортната услуга. Процедурата по издаването на кредитните карти включва три бързи и лесни стъпки - подаване на заявление, утвърждение на кредитния предел, печатане на картата в офиса на банката. И картата е подготвена за прилагане. Клиентът получава пластиката си незабавно, без да се постанова да посещава още веднъж банковия офис или да чака доставка на адрес от пощальон.

Освен удобството и бързината, новото решение на Тексим Банк е извънредно потребно за клиентите, които желаят да разполагат със средствата си незабавно - с незабавното издаване на дебитни карти клиентите незабавно могат да употребяват сумите от утвърждения си потребителски заем или овърдрафт.

От ноември новата услуга към този момент се предлага в офисите на Тексим Банк в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Разград, Пазарджик, Ямбол, Ботевград и Благоевград. До края на декември услугата ще се вкара и в останалите градове, както и в изнесените работни места на банката в магазините на ХоумMакс във Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР