Тежко пострадалият полицай - Петър Златинов, от Криминална полиция

...
Тежко пострадалият полицай - Петър Златинов, от Криминална полиция
Коментари Харесай

Спасиха пребития полицай от Криминална полиция, но има нужда от помощта ни

Тежко потърпевшият служител на реда - Петър Златинов, от " Криминална полиция " на Първо районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи " има потребност от помощ, с цел да се върне към естествения си живот. Както съобщихме, при започване на март 24-годишният шпионин пета степен бе пребит грубо пред дома му.

 На 01.03.2024 г.срещу Петър е осъществено нахлуване и му е нанесен нечовечен побой от незнайни причинители към този момент. Травмите, които е получил, са многочислени, тежки и главно по главата. Фрактура на челна кост, травматичен хематом и мозъчен оток. Фрактура на лява орбита, повредено ляво око - към този момент не вижда с него, фрактура на синуси, челюст и разединение на небцето. Лекарите от клиниката по неврохирургия към УМБАЛ " Света Анна " се борят 10 дни за живота му и съумяват да го спасят. Следва пренасяне в клиниката по лицево-челюстна хирургия.

" Сега му предстоят доста и скъпоструващи интервенции в България и чужбина. Ще се прави интервенция на черепа, с цел да се сложи имплант на мястото на изчезналата кост, защото са отстранявани частици от мозъчната тъкан. Също по този начин интервенция на ляво око за възобновяване на зрението. Синуси, ноздри, долна челюст и небце също подлежат на интервенции.

Петър е извънредно непретенциозен, учтив, почтен и предан на специалността си, за която мечтае от дете! ", споделят околните му. Той приключва междинното си обучение през 2018г. в гр. Несебър - СУ,,Любен Каравелов " с отлична тапия. През 2022 г.завършва Академия на Министерство на вътрешните работи още веднъж с отличие. От една година и седем месеца е чиновник в Първо районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Нека всички дружно помогнем на Петър да се възвърне от тежките контузии, с цел да води естествен живот и да продължи да сбъдва фантазиите си! Всяка помощ е от голямо значение за здравето на момчето! ", молят още околните му.

Това са методите, посредством които можете да помогнете:

BG13UBBS80021073288340
Титуляр: Петър Стоянов ЗлатиновБанка ОББ

Револют: @silvan77af 


 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР