Тежкият авиоинцидент, който се е случил над на 6-ти февруари

...
Тежкият авиоинцидент, който се е случил над на 6-ти февруари
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Защо управляващите крият тежкия авиоинцидент над София, който по чудо се размина със стотици жертви

Тежкият авиоинцидент, който се е случил над на 6-ти февруари към 23 часа, продължава да не попада във фокуса на властта и за него да не се оповестява никаква информация, научи ПИК

за Истанбул афишира спешна обстановка над столичния квартал " Хаджи Димитър " . Данните на полета демонстрират съществени съмнения в скоростта и височината на полета и по знамение самолетът не пада над гъстонаселения регион на столицата. От пилотската кабина афишират паника и подават сигнал “mayday”.
свързани новини16837на 08.02.2022
На пасажерите в самолета е разпоредено да се подготвят за удар.

Това, което де факто се случва на борда, е, че самолетът не може да набере скорост и да излети и това принуждава екипажа да го върне неотложно на Летище София, откъдето е направил опит да излети няколко минути по-рано.

По знамение се разминава кървава баня със стотици жертви.

Друг забавен миг след случая е, че той е прилежно прикрит от “Министерство на превоза и осведомителните технологии”. В такива случаи неотложно стартира следствие от специфична комисия към министерството.

Към този миг информация за сходни дейности обаче не е оповестена.

За повредата се схваща само от разкази на ужасени пасажери на злощастния полет и от групи на запалянковци следящи връзката на диспечерската кула на Летище София.

Според осведомени самолетът е изхвърчал с техническа нередовност.

Сериозни терзания буди обстоятелството, че случая се укрива и за него не се дава никаква информация. Такава информация би трябвало да се даде от ведомството на транспортния министър Николай Събев. До този миг обаче тематиката не е коментирана и не е ясно дали се проверяват аргументите за случая, който по знамение се размина със стотици жертви.

Аудио запис от диалога на водача с диспечерската кула на Летище може да чуете
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР