Тежките разминавания в оценката на Кирил Петков стават все по-шокиращи.

...
Тежките разминавания в оценката на Кирил Петков стават все по-шокиращи.
Коментари Харесай

Психото го зове! Киро за часове: „От Борисов и Радев са страхливци и ме карат” до „Аз убедих всички”

Тежките разминавания в оценката на Кирил Петков стават все по-шокиращи. Само за денонощие той мина през целия набор от позиции и положения – от жертва през герой до победител.

Вечерта в четвъртък той направи следващо изказване от Брюксел, с цел да каже, че той е убедил всички да одобряват френското предложение.

„ Днес всички схванаха за какво френското предложение е толкоз значимо, направих тази връзка непосредствено “, съобщи той.

На обяд същият човек разгласи Бойко Борисов и Румен Радев за страхливци, от които му е писнало. Лидерът на опозицията беше отговорен, че не е на външна комисия – нищо, че не е народен представител. Президентът пък трябвало да свика КСНС, а не да изяснява, че това решение по закон е напълно в прерогативите на Министерски съвет.

Освен тях двамата – Петков искаше още Народното събрание да вземе решението и да носи цялата отговорност, до момента в който виновна е и външната министърка Теодора Генчовска от Има Такъв Народ.

Миналата седмица в „ Панорама “ Кирил Петков твърдеше още, че той самият не е чел какво предлага Френското председателство.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР