Тежка съдебна сага се задава между Христо Петров, по-известен като

...
Тежка съдебна сага се задава между Христо Петров, по-известен като
Коментари Харесай

Бившата жена на Ицо Хазарта проплака: Тайно ми отне детето!

Тежка правосъдна сага се задава сред Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, и някогашната му брачна половинка Диана Котева. Рапърът от „ Ъпсурт ” е лишил от наставнически права майката на 14-годишната си дъщеря Аделина, без тя въобще да разбере. Вече 5 години изстрадалата майка не е виждала детето си, защото Хазарта го крие от нея, научи HotArena.

По време на правосъдното дело Диана даже не подозирала, че има такова против нея, защото по това време тя живее в Лондон. Диана схваща, че е с отнети права едвам след произнасянето на присъдата. „ По закон процедурата е тъкмо такава. Ответната страна се приканва на непрекъснатия адрес по местоживеене, а по-късно и в „ Държавен вестник ”. Накрая се дава ход на делото, даже ответникът да не участва, а отбраната се поема от служебно назначен юрист ”, разясняват адвокати проблема пред „ Уикенд ”.

„ Разбрах, че е имало дело, заведено още през 2015 година и че съм била наказана . Даден е ход на делото, макар че не са ме разкрили да ми връчат призовката. Била съм представлявана от необикновен представител – юрист, който въобще не ме познава, само че ме съставлява ”, сюрпризирана е Диана. Според претекстовете на съда, с години майката е проявявала цялостна индиферентност към живота и здравето на 14-годишното през днешния ден момиче.
Шокирана от правосъдното решение, Диана Котева е завела две контра каузи. Едното е в Касационния съд и е за анулация на решението за отнемането на родителските й права, произнесено преди 3 години, а второто – в Софийския райнен съд за възобновяване на правата й като родител. „ Водя метод на живот, който не може да бъде одобряван като рисков за моята щерка и обкръжаващите ме хора. Искам да кажа на щерка си, че я обичам! Тя още не познава брат си, който скоро ще стане на 5. Той е от моя идващ брак. Брат й я чака да се срещнат. Ади, ще продължа да се боря за теб, миличка! ”, просълзява се Диана. Тя твърди, че през цялото това време съзнателно й е отказван достъп до детето. Ицо Хазарта и Диана се залюбили по времето, когато „ Ъпсурт ” са на върха на славата, а Котева е секретарка на мениджъра на бандата. Оженили се на 24 април 2004 година

Отношенията им обаче били на приливи и отливи, Диана няколко пъти го напускала и отивала да живее при родителите си в Кърджали. После размисляла и още веднъж се прибирала при него в столицата. В един миг Ицо се съгласява да живее с нея в Кърджали. Двамата влагат пари и отварят пицария. Идилията продължава едвам 4 месеца Отсъствията на Хазарта от у дома под претекст, че е на участия с групата зачестили и 2 години след сватбата бракът им се разпаднал. През октомври 2006 година Диана отпътувала да работи в Лондон. Първоначално се прехранвала като чистачка, а година по-късно направила своя компания за разчистване. Когато се върнала в София, тя с изненада научила, че Ицо е подал молба за бракоразвод. „ Заяви ми, че държи попечителството да остане в него и в случай че не съм съгласна с това, ще заведе в съда 20 индивида, които ще свидетелстват, че съм луда. Нарече ме „ селянка ”, споделя Диана.

За да избегне правосъдните разправии към движимо и недвижимо имущество, някогашната жена на музиканта приела условията му и оповестила, че няма никакви искания. Единственото й изискване било да вижда щерка си Аделина. Магистратите ги развели по взаимно единодушие. Диана се открила в Лондон, а през идващите няколко години Аделина й гостувала няколко пъти по време на ваканциите.
Ицо Хазарта свил ново фамилно гнездо с втората си жена Жени , която му родила още една щерка - Лора, която през днешния ден е 9-годишна. През 2013 година някогашната жена на Хазарта забременяла с второто си дете, а последната й среща с Аделина била по време на новогодишните празници. „ Ади посрещна с нас 2014 година и си потегли на 6 януари. От тогава не съм я виждала. С Ади бяхме извънредно близки, тя искаше да идва да живее при мен в Лондон. Дори самият Христо в изявленията говореше, че това ще се случи. Нямам визия за какво в един миг всичко се обърка ”, недоумява майката.

Внезапно Аделина спряла да дава отговор на телефонните позвънявания на майка си. Котева от време на време изпращала пратки с дарове за щерка си, както и запис за 5000 лева за издръжката на Аделина, само че Хазарта отказвал да получи пратките. Година по-късно Диана и вторият й брачен партньор взели решението да се открият да живеят в България и тогава тя получила известие от музиканта, че към този момент е лишена от наставнически права.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР