Технологичният стартъп предлага по-добри цени и първокласно клиентско изживяване на

...
Технологичният стартъп предлага по-добри цени и първокласно клиентско изживяване на
Коментари Харесай

Trusti революционизира застрахователното брокерство в България

Технологичният стартъп предлага по-добри цени и първокласно потребителско преживяване на пазара

Trusti, новаторска софтуерна компания, която се стреми да трансформира пейзажа на застрахователното брокерство, към този момент дава своите услуги на българските клиенти. С задача да направи застраховането допустимо и налично за всички, цифровата платформа за съпоставяне на предложения дава елементарен метод за намиране на полици за потребностите на всеки клиент. Trusti започва в България, като в началото се концентрира върху автомобилно обезпечаване, с проекти за разширение с спомагателни застрахователни артикули, както и на други пазари.

Решенията на Trusti са елементарни, транспарантни и бързи, отразяващи пристрастеността към нововъведенията и уговорката да се предлага най-хубавата допустима цена на клиентите. Trusti има вяра, че по-малко е повече, тъй че няма потребност от комплициран развой на кандидатстване; при тях цените са изцяло транспарантни, без скрити такси и клиентите постоянно имат надзор.

„ С възторг стартираме Trusti в България, подготвен да бъде вашият приближен цифров осигурителен гид, осигуряващ освен финансови спестявания, само че и завършек на ненужните терзания. Създадохме напълно нов метод към онлайн застраховането, отговаряйки на потребностите на клиентите в днешния бързо разрастващ се дигитален свят. Платформата икономисва време и пари, трансформирайки един комплициран и постоянно безценен развой в елементарно и налично преживяване “, споделя Василена Чолакова, изпълнителен шеф на Trusti.

Само с три лесни стъпки Trusti предлага на клиентите си бърз и ефикасен метод за сравняване и закупуване на автомобилна застраховка в България. Опростеният развой лишава по-малко от пет минути и изисква единствено регистрационен номер и номер на ваучър. Изцяло цифровизираният интерфейс на платформата разрешава на потребителите без изпитание да съпоставят вариантите за полици въз основа както на цена, по този начин и на качество, представяйки ясни и транспарантни предложения. Trusti има вяра, че технологиите би трябвало да се употребяват за поддръжка на хората и възстановяване на живота им, по тази причина услугите им са налични когато и да е, където и да се намираме. Платформата е освен бърза и сигурна, само че и изцяло транспарантна, поставяйки потребителя на кормилото.

Всеки клиент, искащ да е измежду първите, които ще тестват този оптимално комфортен и банален метод да застраховат автомобила си онлайн, може да посети trusti.bg.

 

За Trusti

Trusti е онлайн осигурителен брокер, който предлага лесни за намиране и налични полици от водещи застрахователни компании в България. Целият развой е онлайн – банален и комфортен, воден от нововъведения. Платформата за цифрово съпоставяне дава лесни за намиране, налични полици за всеки, като когато и да е предлага по-добри цени и по-добро застрахователно преживяване.

Trusti е регистриран брокер към КФН, което значи, че е оторизиран и контролиран от българската Комисия за финансов контрол. За повече информация посетете www.trusti.bg.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР