Технологичният гигант Amazon ще удължи срока за работа от вкъщи

...
Технологичният гигант Amazon ще удължи срока за работа от вкъщи
Коментари Харесай

Amazon удължи дистанционната работа за служителите

Технологичният колос Amazon ще удължи периода за работа от у дома за някои от чиновниците до юни 2021 година, съобщи CNBC.

„ Продължаваме да приоритизираме здравето на нашите чиновници и да следваме инструкциите на локалните държавни управления. Служителите с работа, която може да бъде свършена дейно от у дома, могат да продължат да работят от домовете си “, съобщи представител на компанията.

Amazon следва стъпките на няколко други корпорации от софтуерния бранш, които удължиха политиките си за „ хоумофис “ най-малко до началото на 2021 година, в това число Apple, Фейсбук и Uber. Twitter, от своя страна, разреши на всеки от личния състав да работи от вкъщи си „ вечно “, в случай че желае.

Междувременно служащите от разпределителните центрове остават на работа – тематика, която е източник на несъгласия, защото законодателите и профсъюзите неколкократно показаха рецензиите си по отношение на отношението на компанията към хората на първа линия. От месец април насам чиновници стачкуваха срещу работодателя си с изказванието, че не са подхванати задоволително ограничения за отбрана от новия ковид.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР