Техническият директор на Милан Паоло Малдини призна, че преговорите около

...
Техническият директор на Милан Паоло Малдини призна, че преговорите около
Коментари Харесай

Малдини: Преговорите с Ибрахимович бяха най-трудни

Техническият шеф на Милан Паоло Малдини призна, че договарянията към подновяването на контракта на звездата на тима Златан Ибрахимович са били най-трудните за клуба за това лято. Той също по този начин разяснява задачите на “росонерите” за новия сезон.

“Трансферният пазар преди малко стартира, само че продължаваме с редица интервенции. Най-трудната несъмнено беше преподписването на Ибрахимович, само че тя беше и наш приоритет. Резултатите приказват за него. Важността на Златан не е единствено на терена, само че той донесе конкурентоспособност на “Миланело”. Той е на 38 години, знаем го и той също, само че всеки остарява по собствен метод. Например, аз завоювах последната ми Шампионска лига на 39 години, прибирайки и премията за най-хубав бранител на надпреварата. Браим Диас е състезател, който може да играе на разнообразни позиции в офанзива. Той е кадърен да направи разликата.

Paolo Maldini to Sky: " Ibra's renewal was the most difficult deal to make. Brahim Diaz can play in all positions behind the striker. He can make the difference. "
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) Шампионската лига не е оповестената цел, само че би трябвало да бъде такава. Клубът постави значими старания да усъвършенства позицията си в класирането. Идеята е да се върнем в топ 4. Така доста неща биха се трансформирали следващата година. Това не е оповестена цел, само че няма по какъв начин Милан да не си мисли за битка за местата от топ 4 в Серия “А”. Някои от младите играчи незабавно са подготвени за игра, на други им би трябвало още време. Планираме да притеглим футболисти, които да оказват помощ за развиването на тези млади играчи. Имаме спортни и стопански предпоставки.
Maldini: " The gap between AC Milan and inter? We'll see how it will go for this season. "
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) Нивото на заплатите ни спадна в последните две години. Ако тези решения бъдат съпроводени с резултати от величината на Милан, ще сме свършили добра работа. Миналия сезон загубихме и двете градски дербита, второто по ефектен метод, играейки доста по-добре. Изглеждаше, че пропастта с Интер се е нараснала, да забележим в този момент по какъв начин ще бъде”, съобщи Малдини пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР