Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, сподели очакванията си

...
Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, сподели очакванията си
Коментари Харесай

Моци: Трябва да бъдем много умни

Техническият шеф на Лудогорец - Козмин Моци, показа упованията си за реванша против Жалгирс в плейофите на шампионата Лига Европа. В първата среща " орлите " завоюваха с минималното 1:0 в Разград.

" Оптимизъм е ясно, че има. Знаем и какво ни чака там. Играли сме там преди години, знаем какъв е теренът там, само че аз имам вяра в момчетата и съм сигурен, че на следващия ден вечер след края на срещата ще се радваме.

Може да съжаляваме, че не взехме по-голяма преднина, само че не е моментът. Водим в резултата с 1:0, би трябвало да сме доста умни и би трябвало всички да се борим от първата до последната минута.

Ние нямаме време да се подготвим. Преди два дни играхме в Благоевград, връщахме се, бяхме непрекъснато на пътя. Не е единствено теренът, те ще играят по напълно друг метод като са домакини. Момчетата са готови и подготвени за мача на следващия ден.

По никакъв метод трансферната политика не въздейства от това дали ще играем в Лига Европа, или в Лига на конференциите. Ние следваме положителни футболисти, близко сме до нови момчета. Все още не е на 100% всичко несъмнено, тъй че няма смисъл да приказваме за тези неща. Треньорът ще има последната дума. Ние сме търсили футболисти на позиции, на които треньорът има потребност ", съобщи Моци.
 Шимунджа: Ключовото е да вкараме гол повече от Жалгирис
Шимунджа: Ключовото е да вкараме гол повече от Жалгирис

" Ще опитаме да се пригодим към техния характерен терен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР