Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци оправда решението на Анте

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци оправда решението на Анте
Коментари Харесай

Моци: Тежко ще ни е тази година, но през юни отново ще сме шампиони

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци оправда решението на Анте Шимунджа при дузпите в реванша против Андерлехт (1:5 след дузпи, 1:2 в ред. вр. и прод.). Словенският ментор призна, че е оставил играчите сами да решат кой да стреля от бялата точка.

" Мисля, че заслужавахме малко повече от белгийците да продължим напред. Но когато стигнеш до дузпи, при тях става въпрос и за шанс. За първи път губим в евротурнирите по този начин, нека да е и за финален. Няма за какво да се сърдим на пропусналите. Много съм горделив с момчетата, направиха добър мач. Сега остава да се фокусираме към вътрешното състезание и купата.
 Ще постави ли Мъри завършек на прокобата против Лудогорец?
Ще постави ли Мъри завършек на прокобата против Лудогорец?

Откакто се е завърнал, треньорът няма триумф в мачовете с " орлите "

Решението на Шимунджа? По принцип футболистите поемат отговорност. В такива моменти е доста тежко треньорът да каже кой да извърши дузпа. Всеки споделя по какъв начин се усеща и който е най-добре, взима топката и извършва. Аз одобрявам хората, които поемат отговорност.

Според мен не показахме каквото можем против Андерлехт. Направихме добър мач в Разград, можехме да вкараме повече голове през първото полувреме. Сигурен съм, че тимът може да работи доста по-добре. Мисля обаче, че нещата скоро ще се оправят и тимът ще върви без неточност ", сподели Моци пред Българска национална телевизия 1.
 Андерлехт хареса нападател на Лудогорец
Андерлехт хареса нападател на Лудогорец

Игор Тиаго хванал окото на белгийците

Утре Лудогорец гостува на Левски, който няма победа в последните 10 мача. Двубоят на " Георги Аспарухов " е от 17:45 часа. " Казах на момчетата да вдигнат главите. Сигурен съм, че в случай че продължаваме да се раздаваме, няма да имаме проблеми в шампионата.

Левски е доста добър тим, няма значение, че е без победа от много време. На " Герена " ни чака тежък мач. Вярвам, че можем да спечелим там. В момента ЦСКА е преди всичко в класирането. Тежко ще ни е тази година, само че през юни още веднъж ще сме първенци. "
 Стражът на Лудогорец над всички в Лигата на конференциите
Стражът на Лудогорец над всички в Лигата на конференциите

В началото на годината Серджио Падт удължи контракта си с клуба до 2024 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР