Техническият директор на БФС Георги Иванов остана доволен от видяното

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов остана доволен от видяното
Коментари Харесай

Георги Иванов: Виждам бъдеще в играчите

Техническият шеф на БФС Георги Иванов остана удовлетворен от видяното в контролата на националния тим против Кипър, в която " лъвовете " се постановиха с 2:0 на стадиона в Ларнака.

Иванов поздрави футболистите за метода им в дуела и добави, че успехите са значими за самочувствието.

" Получи се добър мач. Смятам, че играхме добре. Футболистите извършиха тактическите инструкции. Радваме се, тъй като започваме да надграждаме. Победите са значими за самочувствието. В националния тим всички мачове са значими. Футболистите подходиха съществено. Всички желаеме да виждаме по този метод и да се развива. За нас е значимо, че има предпочитание и сила. Играхме добре, нападателно, не дадохме опция на Кипър да сътвори обстановки пред нашата врата. Димо Кръстев има някакъв проблем. Утре ще създадем резонанс, другите са здрави ", съобщи Иванов.

Бившият състезател на Левски разкри и за спогодба сред националния тим и наставника на " сините " Станимир Петков по отношение на Марин Петков.

" Имахме спогодба в Мъри Стоилов, в случай че Левски не можеха да възстановят Роналдо, можехме да изпратим Марин Петков на следващия ден в София, само че остава с нас ", показа Гонзо.

Накрая техническият шеф на БФС предвижда ярко бъдеще за този народен тим

" Виждам бъдеще в играчите. След години ще бъдат на по-различно равнище и тогава ще бъдат най-големите триумфи на България. Работим добре от първия ден ", приключи Георги Иванов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР