Техническият директор на БФС – Георги Иванов-Гонзо, коментира ситуацията в

...
Техническият директор на БФС – Георги Иванов-Гонзо, коментира ситуацията в
Коментари Харесай

Гонзо: Учудих се от Левски, но не съм обиден

Техническият шеф на БФС – Георги Иванов-Гонзо, разяснява обстановката в някогашния му тим Левски. Наскоро „ сините “ се разграничиха от негов с позиция, което вбеси доста почитатели.

„ Аз съм от Левски, тъй като съм играл там дълги години и обичам куба, а не поради управлението. Не съм им афектиран, това си я тяхно мнение. Мен ме интересува тимът, виждам като почитател. На позицията, която съм сега, би трябвало съм неутрален “, стартира Иванов.

„ Учудваща беше тази декларация от Левски към мен, само че аз не мога се дразня на някого, който показва мнение. Те имат доста по-сериозни проблеми и не е нужно аз да разясня и да мятам още повече тиня върху тях. Между мен и почитателите постоянно е имало близка връзка. Аз не се сюрпризирам от тяхната поддръжка, само че благодаря на хората за поддръжката “.

„ В момента това, което се случва в Левски, е от последните дейности на управлението. Пътуванията в Дубай и сходни неща. Това кара самият клуб да бъде напрегнат. Но считам, че самите ръководители вкараха тона напрежение в тима “, продължи той.

„ Целта на Левски е да излезе от тази рецесия, да стимулира играчите си, да си върне глада за победа. Това, което беше пролетния полусезон, когато завоюваха и Купата. Тази експанзия, мотивация и предпочитание във футболистите не я виждам. Не е моя работа да разясня. Аз съм непряк наблюдаващ, сега разясня като човек отвън Левски и гледа футбол “, добави Георги Иванов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР