Технически семинар на Volkswagen разкри едновременно две големи новости от

...
Технически семинар на Volkswagen разкри едновременно две големи новости от
Коментари Харесай

Golf VIII срещу Tesla

Технически семинар на Volkswagen разкри по едно и също време две огромни новости от немския тръст. На събитието бе показан първообраз на електрически хечбек, който демонстрира освен бъдещия немски противник на евтината Tesla Model 3, а и по какъв начин ще наподобява идващият Golf.

Gen.E е издигнат на напълно новата платформа на VW за електрически автомобили MEB с батерия в пода и опция за инсталиране на електромотори на всяка от осите. Немците натъртват на обстоятелството, че леката архитектура обезпечава изключителна сигурност на йон-литиевата батерия при положение на злополука.



Капацитетът на акумулаторите стига за изминаването на 400 км с едно зареждане, настояват от VW. При това с непостижимото задължение да включва щепсела на Gen.E в контакта няма потребност да се товари притежателят. За задачата е планувана автоматизирана ръка на един от най-големите производители на промишлени роботи KUKA. Под емблемата на електрическия автомобил има два конектора за обикновено и бързо зареждане.

През последните години производителите все по-рядко си разрешават да пилеят средства за концептуални разработки и Gen.E сигурно ще получи серийна версия. Тази прогноза се поддържа и от събитието, че сходни дизайнерски решения демонстрираше прототипът Golf GTE Sport от 2014 година



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР