Теди Велинова навърши 44 години, но това никак не я

...
Теди Велинова навърши 44 години, но това никак не я
Коментари Харесай

Теди Велинова забрави д-р Енчев: Вече има нова любов?

Теди Велинова навърши 44 години, само че това по никакъв начин не я тормози. Бившата манекенка, която сега прави първокласни каравани, показа, че е доста удовлетворена от живота си сега. И се похвали, че има нова обич.

"44 са новите 24! Благодаря ти, обич! ", написа рожденичката в обществената мрежа без да прецизира самоличността на въпросната "любов ". Тя сподели по какъв начин духа свещички, сложени върху шоколадова торта, написа "Блиц ".

Откакто се раздели с Теди, доктор Енчев не е показал връзка с друга жена. Той твърди, че се е отдал на кариерата си и на двете си деца – Филип и София. Известно е, че Ангел е много непоколебим родител и държи наследниците му да съблюдават прецизен режим. Те от напълно дребни учат британски и гръцки, а лигавенето е строго неразрешено.

Говори се, че точно този перфекционизъм на хирурга станал причина за раздялата му с Теди. Досега той я поддържаше в веществен проект, само че в случай че е схванал за новия ѝ мъж, може и да е спрял финансовия съпорт, написа "Уикенд ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР