Теди експериментира с границите и ограниченията, които сами си поставяме.

...
Теди експериментира с границите и ограниченията, които сами си поставяме.
Коментари Харесай

Нашите момичета: Теодора Славова, чиято най-голяма победа е тази срещу самата нея

Теди опитва с границите и рестриктивните мерки, които сами си слагаме. Чувства се вкъщи на всички места, където душата й е спокойна, и въпреки всичко сърцето й жадува Севера, а тялото - Юга. При нас Теди написа за музика, а в последно време се изявява като главен създател на Любов и други бедствия. Отскоро следим и персоналния й блог teodoraslavova.blogspot.com 

Коя   е   Теодора   Славова   тук   и   в този момент?
Тя е друга от Теодора Славова преди една година и от Теодора Славова след една година.

А   каква   би   желала   още   да   бъде?
По-мъдра и по-търпелива.

Разкажи   ни   за   експериментаторката   в   теб, апелирам!
Експериментирам с границите, с рестриктивните мерки, които сами си слагаме. Малките деца не знаят кое е допустимо и кое не и по тази причина вършат невероятни неща. Животните – също. Те нямат „ рамкирано мислене “. Рамките са хубави единствено към фотоси или картини. Животът обаче е динамичност, той има потребност от шир.

Ти   по кое време   разбра   какво   искаш?
Когато се изгубих – интелектуално и духовно. Нямах различен избор с изключение на да стартира да се диря.Винаги се стремя да давам най-хубавото от себе си. Може би това е част от суетата ми. Какво   не   заменяш   за   нищо   друго?
Приятелите и фамилията си. Благодаря им, че са такива, каквито са.

За   какво   още   не   си   подготвена   през днешния ден?
Не съм подготвена за някои взаимни отстъпки, за посредствеността (във всичките ѝ измерения) и за експанзията.

Как   разбираш   дали   си   дала   най-хубавото   от   себе   си?
Винаги се стремя да давам най-хубавото от себе си. Може би това е част от суетата ми. Понякога обаче не ми доближават силите с цел да реализира това, което желая.

Коя   е   най-голямата   ти   победа?
Най-голямата ми победа е против мен самата – да се приема и харесам такава, каквато съм – несъвършена. Беше много мъчно.

За   какво   още   малко   не   ти   доближава?
Все още не съм се оптимизирала откъм време, с цел да се заема по-категорично с няколко плана, които бих желала да осъществявам.

Къде   е   “ у   дома ”? Колко   постоянно   се   прибираш   там?
У дома е на всички места, където душата ми е спокойна и си почива – у дома на дивана, с книга, филм или с човек, на който вярвам. Иначе сърцето ми жадува Севера, а тялото – Юга. През пролетта, живот и здраве, ще си отида в Хелзинки още веднъж. Винаги   съм   желала   да...
... пътувам повече, да опознавам разнообразни мирогледи и култури. Когато съм в друга страна, избирам да съм с локален човек. Искам да видя и усетя действителния темп, всекидневие и проблеми на хората там – градинки, магазинчета, квартални заведения, неща и хубости, които остават скрити за елементарния екскурзиант. Да се слееш с силата на същинския живот в различен град и друга страна е скъп опит и чувство.

Какво   те   движи?
Оптимизмът, любознанието и доброжелателността. 

Какво   може   да   те   спре?
Недостатъчна убеденост вътре в мен и безразличието – отвън мен. Но даже тези неща да ме спрат, ще е краткотрайно.

Какво   е   за   теб   да   си   една   от   нас   – момиче   от   града?
Чест и наслаждение. 

Има   ли   нещо, което   ти   липсва, което   би   направила   друго   при   нас, девойките? Дай   ни   другарски   съвет   по какъв начин   да   станем   по-добри, апелирам!
“Ще публикуваме само нашата персонална позиция, откровено и от сърце. Това не е женско списание, това е нашият блог – персонален, индивидуален, буен. ” Това е част от обещанието на вашата страница. Вие сте го споделили: характерност, пристрастеност, провокация, думи и мисли от сърце – до момента в който това го има, аз съм щастлива, че съм едно от девойките.

Разкажи   ни   последното   си   изобретение   за   себе   си   или   живота! Моля!
Най-добрите житейски уроци съм научила от хора, които най-вече са ме наранили, тъй като точно те са съумели да ме изкарат от зоната ми на комфорт.

Любовта те напуща тогава, когато се вкопчиш в нея и я превърнеш в единствена цел.

Умението да не “очакваш ”, а просто да “бъдеш ” носи най-големите блага.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР