Теди Александрова скочи на по-възрастните си колежки, узна HotArena. Аз

...
Теди Александрова скочи на по-възрастните си колежки, узна HotArena. Аз
Коментари Харесай

Теди Александрова за старите си колежки: Беше им лесно да пробият, а аз се мъчих!

Теди Александрова скочи на по-възрастните си колежки, разбра HotArena.

Аз се появих тъкмо в най-трудното време на попфолка. Много по-лесно е било на сътрудниците в това време 2000-2005 година да станат известни, да се покажат, да се потвърдят, да стигнат до хората, да създадат шлагер, тъй като изпълнителите не бяха толкоз доста. А пък аз уцелих най-трудното време, моята вълна, която потегли от 2010 година. Времето, в което стопираха турнетата, спря раздаването на награди. На фона на това, че беше извънредно мъчно, мога да кажа, че съм удовлетворена “, изригна русокоската.

В упоменатия от Александрова интервал изпъкват огромни имена във фолка като Преслава, Галена и Анелия. Тя обаче не загатва нито едно име, с цел да не влезе в открит спор.

И продължава за  себе си: „ Явно Господ ми е дал подобен темперамент, че да мога да се изправям и да си споделям: „ Ти си тръгнала нагоре. Още нищо не си постигнала. Не може да се отказваш. Няма връщане обратно “. И към този момент в днешно време след девет години и половина от толкоз песни, които пуснах, мисля, че обстоятелствата са налице. По принцип човек би трябвало да бъде удовлетворен за това, че е жив и здрав. Ако пристигна и триумф, към този момент е бонус. Така че, да, щастлива съм. Но в действителност надълбоко в себе си си знам за тези девет години и половина какъв брой беше мъчно “, цитира „ България Днес “.

Теди признава, че преобладаващите почитатели я харесват, само че постоянно има и такива, на които не им е по усета. Положителните резултати от труда си обаче тя вижда в броя на участията си.

Ако не ме харесват хората, няма да имам работа, няма да се пълнят заведенията, а песните ми няма да са шлагери “, безапелационна е певицата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР