Театралните звезди Иван Юруков и Мая Бежанска са сред участниците

...
Театралните звезди Иван Юруков и Мая Бежанска са сред участниците
Коментари Харесай

Иван Юруков и Мая Бежанска на Фестивала на монодрамата във Варна

Театралните звезди Иван Юруков и Мая Бежанска са измежду участниците в осмото издание на Международния сценичен фестивал на монодрамата „ Към звездите”. Престижният конгрес, който всяка година показва български и задгранични моноспектакли, ще се организира от 2 до 8 август на специфичната сцена на Археологическия музей във Варна.
Номинираният за „ Аскеер” Иван Юруков ще показа за първи път пред публиката в морската столица новия си моноспектакъл „ Пилето, което споделя Ку”, на 5 август. Представлението е продукция на Нов театър-НДК. Любимката на феновете от театралната сцена и телевизионния екран Мая Бежанска пък ще закрие форума на 8 август с моноспектакъла си „ Колекционерката”, продукция на Театър „ 199”.
Като част от акцията Варна 2017 – европейска младежка столица, тази година акцент във фестивала на монодрамата ще бъде представянето на дебютиращи млади звезди, голям брой награди и номинации от влиятелните награди „ Икар “ на Съюза на артистите в България, както и от премиите на Фондация „ Аскеер “, и с участията си в редица фестивали в България, Русия, Турция, Сърбия, Албания, Македония, Косово, Полша и т.н.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР