TeamDrive е безплатна и мощна програма, която ви позволява да

...
TeamDrive е безплатна и мощна програма, която ви позволява да
Коментари Харесай

TeamDrive 4.8.0 Build 3230

TeamDrive е безвъзмездна и мощна стратегия, която ви разрешава да създадете собствен личен облак и файлов сървър, посредством който несъмнено и елементарно да синхронизирате всички ваши файлове на разнообразни устройства.

Основните характерности включват синхронизиране и архивиране, сигурност и цялост, офис интеграция, автоматизирано криптиране и синхронизация, и до 10 GB гратис облачно пространство за предпазване.

TeamDrive дава на потребителите неповторим набор от функционалности за предпазване и шерване на данни, както и криптиране на вашата информация и ви оказва помощ да активирате автоматизирано заличаване на данни след конфигуриран от потребителя интервал на опазване на данни.

Споделяне на пространства и конфигурируеми права за достъп
Настоящото приложение употребява криптиране, с цел да поддържа постоянно висок стандарт на сигурност. TeamDrive е услуга, която разрешава междуплатформена поддръжка и ви разрешава да създавате пространства за предпазване, до които може да се реализира достъп от разнообразни устройства, стига идентификационните данни на потребителите да са регистрирани от админ и съответните права за достъп са задействани за всеки консуматор.

Приложението е чудесно за синхронизация сред голям брой устройства. Всяка смяна, която вършиме, се отразява (почти) неотложно в пространството, където сте я създали. Също по този начин се основават автоматизирани архиви, по този начин наречените точки за възобновяване на данни или архиви на избрани от потребителя шпации. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в TeamDrive 4.8.0 Build 3230:
– Cache cleanup problem fixed

Изтегли: (100 MB)
Изтегли: (112 MB)

Изтегли: (97.7 MB)
Изтегли: (109 MB)

Изтегли:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР