Те са онази неизменна част от капсулния ни гардероб, без

...
Те са онази неизменна част от капсулния ни гардероб, без
Коментари Харесай

Ботите и ботушите, с които няма да се разделяме този сезон

Те са онази неизменима част от капсулния ни дрешник, без която не можем от есента до началото на пролетта. Въпреки че има някои модели, които се завръщат сезон след сезон, без въобще да губят аурата си, въпреки всичко има въздействие и от настоящите трендове. Добрата вест е, че има задоволително многообразие, измежду което да открием модела или моделите, в които се усещаме най-комфортно и дават отговор най-добре на персоналния ни жанр.

Несъмнено каубойските ботуши се завърнаха удивително този сезон. От велур или кожа, типичен или двуцветни, бродирани или не, с квадратни или остри връхчета, ботушите в този бохо жанр имат повече или по-малко висок полегат ток. Те вървят еднообразно добре както с дънки, по този начин и с дълга ефирна рокля или пола.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...               

Друга класика, без която не можем и остава на гребена на вълната в модата и тази есен, това са кубинките с връзки. Тук незабавно посягаме към обичания си Dr.Martnes, който без значение дали е в добре познатия ни черен цвят или в принт, е нещото, което елементарно комбинираме даже и с най-бляскавата празненство рокля. Но пък денем ги носим с пола солей и пуловер или с дънки и oversize блейзър. Така че са аксесоарът, с който сигурно няма да се разделяме. И в случай че вие още не сте разкрили своите, незабавно ви насочваме към, където ви чакат няколко страхотни модела.
               

Ботушите с по-груба и даже гумена подметка също остават измежду трендовете, като при тях харесваме по-високия профил и светлите тонове, които стоят по-елегантно. И макар че равните ботуши постоянно са най-хубавите ни съдружници през есента и зимата, моделите с високи токчета и остри върхове се завръщат. Избираме ги в комфортна височина, варираща сред 5 и 7 см, и се съчетават отлично с дънки или мини поли с А-силует.
               

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР