Те са новите звезди на телевизионния небосклон. Но, не само.

...
Те са новите звезди на телевизионния небосклон. Но, не само.
Коментари Харесай

В социалните мрежи и на Арената: Как изглеждат участниците в „Игри на волята“

Те са новите звезди на телевизионния хоризонт. Но, освен. В цифровите времена, в които живеем те са звезди и на още един хоризонт - този на обществените мрежи. Различават ли се облиците на участници в " Игри на волята: България " на Арената и в действителността, отразена през призмата на Инстаграм?

В залеза на следващото издание на шоуто, преглеждаме профилите на някои от най-обсъжданите участници.

Зорница

 
 Игри на волята Игри на волята

Зори сигурно е един от участниците, чиято осанка в обществените мрежи фрапантно се трансформира в съпоставения с облика й на Арената. 21-годишната плувкиня и олимпийска вяра обича да разгласява в профила си в Инстаграм провокативни фотографии.

                 

В профила й няма й помен от разрошените коси и гладните очи , на които най-редовно ставахме очевидци в Игрите. Прическа, грим и поза - това е Зори в живота си в интернет .

                 

               

Ралица
 
 Игри на волята Игри на волята
Коренно друга видяхме и Рали на Арената от момичето в Инстаграм . Блондинката стана същинско олицетворение на мощната жена - съвършена физика, спортменство и игра на ръба.

                 

Със сигурност по време на Игрите сте забелязали спортното тяло на Ралица, което някои почитатели нарекоха " женската версия на Фифо ". Макар и мускулатурата й да се открояваше на екрана, надали сте си представяли, че в реалност Рали има ето такова тяло :

                 

               

Чудите са с какво се занимава русокоската, с цел да радва почитателите си в обществените мрежи с тази изваяна мускулатура? Рали е про играч в категория Бикини фитнес , а също по този начин е нееднократен народен и интернационален първенец.

                 

Фейгин
 
 фейгин Игри на волята
След като напусна " Игри на волята " фигуристката не стопира да натрупа оценки на леда. Както и почитатели в Инстаграм.

Александра Фейгин има над 50 хиляди почитатели в обществената мрежа, което я трансформира в същински инфлуенсър.

                 

Голям интерес измежду аудиторията провокира и връзката й с Георги от племето на алените. Както и дали любовта им се е съхранила откакто той бе упрекнат, че не е употребявал грошовете си, с цел да избави Фейгин на елиминацията.
                 

Извън Арената на Игрите нежната русокоска умее също да приковава вниманието, показвайки фината си фигура в провокативни фотоси в обществените мрежи.

                 

Мирела
 
 Игри на волята

Тя несъмнено е една от най-атрактивните участнички в " Игри на волята ". Красивата танцьорка печели почитателите с лъчезарна усмивка и несъмнено красивото си тяло и лице.

                 

Мирела е и една от най-следваните участничка в обществените мрежи. Красавицата се радва на внушителните над 111 хиляди почитатели в Инстаграм. Съвсем умерено можем да кажем, че тя е еднообразно естествено красива в интернет и обликът й в обществените мрежи не се разграничава от този, който гледахме от дребния екран.

                 

Най-голямата разлика е в това, че в Инстаграм Мирела демонстрира доста повече кожа , от това, което виждахме в Игрите. Гарантирано почитателите й нямат нищо срещу това.

                 

Mани
 
 Мани Игри на волята
Ако в никакъв случай не сте отваряли Инстаграм профила н а Мануела Тонева, надали ще предположите, че тя има тяло на културист . Симпатичното миньонче обаче има фигура, в която безусловно всеки мускул е изваян до съвършенност .
                 

Висока единствено 1.50, Мани както е позната на феновете има 44 хиляди почитатели в обществените мрежи. Извън игрите тя се занимава с физиотерапия, също така се изявява като фитнес модел на бикини и бодибилдинг .
                 

Любопитно е да се означи, че за разлика от останалите участници, множеството почитатели на Мани не са българи . От 8 годишна тя живее в Лондон, тъй че умерено може да кажем, че се радва на " интернационална популярност ".
                 

Жени Джаферович
 
 Игри на волята NOVA
С внушителните 192 хиляди почитатели , госпожа Джаферович несъмнено печели наградата за най-популярната в Инстаграм участничка от последното издание на " Игри на волята ".

                 

Жени от години е известен инфлунесър в обществените мрежи, въпреки да дължи първичната си известност точно на участията си в риалити формати. Освен от обществените мрежи, Джаферович е професионален гримьор . Вероятно затова тя постоянно показва в профила си силата на грима и по какъв начин той може да промени хората.
                 

Жени стана една от най-коментираните дами освен в Игрите, само че и в цялото обществено пространство през последните месеци. Веднага след излизането от предаването, тя изтри за малко профила в Инстаграм, а феновете допуснаха, че просто не е желала да сблъсква с цялата ненавист против нея, тъй като дано не се лъжем - мненията за нея бяха извънредно поляризирани.

                 

 
Не би било почтено да обръщаме внимание единствено на дамите, по тази причина незабавно преглеждаме профилите на няколко от представителите на мъжкото съсловие в " Игри на волята: България ".

Лефтеров
 Лефтеров Митко Игри на волята NOVA

В живота Димитър Лефтеров разтуптява сърцата на дамите с обезоръжаваща усмивка и тяло, каквото не се среща всеки ден. Но, най-често може да бъде забелязано по малкия екран и в Инстаграм.

                 

Кое е най-хубавото при Митко Лефтеров ли? Той е сантиментално момче!

Но, тези, които ще се изкушат с неприлични оферти към Митко - внимавайте, тъй като употребява функционалността блокиране с доста лека ръка.

Отличната си физическа форма търновецът дължи на постоянните тренировки във фитнес залата. Но, Лефтеров не крие, че не постоянно е изглеждал по този начин. Преди известно време той е тежал над 100 кг., а диетата му се състояла главно от пица, дюнер и шоколад с шоколад. Така, че внимавайте какво слагате в чинията пред себе си...

                 

Илиян
 
 Мани Игри на волята

Той се трансформира в един от най-обсъжданите играчи, тъй като избра дамите, вместо да чертае мъжки обединения. Илиян, който се изявява като модел в Лондон , не може елементарно да бъде сгрешен. И въпреки всичко визиите от профила му в обществените мрежи са много разнообразни от Илиян, който виждахме в състезателен екип на екрана. 

                 

Илиян показва много космполитен външен тип отвън Игрите, а профилът му е повече като сцена на фешън ревю .

                 

Чакалов
 
 Игри на волята NOVA

Неизбежно стигаме и до най-горещия преподавател в България - Чакала .                

" Охо какъв преподавател по физическо, де да имах подобен, щях постоянно да съм в часовете... да се стимулирам, хи хи, триумф! ", написа под една от фотосите му негова почитателка.

                 

Чакала е взел участие във всички кастинги на " Игри на волята ", само че съумява да пробие единствено в последния сезон. При това като запаса. В Инстаграм нещата не стоят тъкмо по този начин - пробива внезапно с 50 хиляди почитатели.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР