Те са мощни инструменти за намиране пътя към желаното. Първата

...
Те са мощни инструменти за намиране пътя към желаното. Първата
Коментари Харесай

Древно Заклинание Променя Живота Ви! Ако Искате Да Имате Пари И Успех, Изречете Тези Думи!

Те са мощни принадлежности за намиране пътя към мечтаното.

Първата мощна ключова дума е „ веда отвед “. Това е ведическа формула за унищожаване на всевъзможни отрицателни мисли, страсти, събития. За страдание за тях има доста нищожна информация, само че се счита, че посредством тях в древността са спирали естествени стихии. Ето за какво, „ веда отвед “ се предлага при всяка заплаха, отрицателни мисли и сила.
Следващите ключове са за отключване на шанса, сдобиване с мечтаното, без значение дали е прогрес в кариерата или приемане на пари.

Заедно – ключ- ключова дума, която сплотява съзнанието и подсъзнанието, с цел да работят в естетика и да извлекат най- положителното от вас. Това е съществена дума за реализиране на задачите ви, която може да ви оказва помощ във всяка една обстановка. Авторът на книгата „ Кодове на подсъзнанието – 54 кодови изречения за благополучие и триумф “ Роман Фад “ поучава да я използваме постоянно, когато желаеме да бъдем спечелили. Той споделя още, че триумфът ни е обезпечен на 95 %.

Получава се – това е ключова дума за шанс, която би трябвало да се употребява с основната- Заедно. Тя ще ви донесе всичко, което искате- обич, пари, развиване, естетика. Идеята на тази композиция от звукове е, че получавате мечтаното.

Сдобий – материализиране на мечтаното. Този ключ осъществя фантазиите ви в техния физически смисъл. Използвайки го с горните два, имате приключен инструмент за сбъдване на предпочитание.

Казвайте думите заедно-получава се-сдобий за всяко ваше предпочитание, като не би трябвало да се съмнявате в тази работеща техника. Не позволявайте на негативизма да превземе мислите ви и реагирайте на всяка неудача с усмивка. Така пресичате неприятната сила и ускорявате положителните трептения.

работи за всичко, та даже и за изгубени движимости например- ИЗПРОБВАНО! „ веда - отвед “ Като за край ще прибавим единствено, че

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР