Временно изпълняващият длъжността управител на Спортния диспансер д-р Пламен Йончев

...
</TD
>Временно изпълняващият длъжността управител на Спортния диспансер д-р Пламен Йончев
Коментари Харесай

Следващият ОбС ще обяви нов конкурс за управител на Спортния диспансер

Временно изпълняващият длъжността шеф на Спортния диспансер доктор Пламен Йончев не беше одобрен за титуляр на поста. Вместо това отиващият си Общински съвет разпореди на кмета да започва нов конкурс за шеф, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

заяви, че на състезанието се е явил единствено един участник - доктор Йончев, който споделил пред комисията: " Не мога да се оправя, не мога да изготвя идея ". " Не можем да изберем този човек. Апелът ми е да не одобряваме това предложение, да обявим нов конкурс с оптималната прокламация, с цел да се явяват повече претенденти, с повече концепции " - сподели тя.

Според шефа на общинското опазване на здравето доктор Калин Калинов обаче думите на доктор Йончев се изваждат отвън подтекста. В здравното заведение сега се правят огромни ремонтни действия и изискванията за работа са доста тежки. Калинов напомни, че в конкурсната комисия вземат участие представители на общината, на общинския съвет и на РЗИ, тъй че законът е спазен. А на предлагането за необятно оповестяване на бъдещия конкурс отговори: " Убеден съм, че даже посредством CNN да разгласим, на идващия конкурс няма да има нито един участник ".

В последна сметка съветниците поддържаха предлагането на Александрова да не се утвърди доктор Пламен Йончев за шеф на Спортния диспансер и да разпореди на кмета на Пловдив да внесе предложение за пускане на нова процедура за избор на шеф.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР