Винаги сте показвал искрена съпричастност към живота на църквата. Познавам

...
</TD
>Винаги сте показвал искрена съпричастност към живота на църквата. Познавам
Коментари Харесай

Пловдивският митрополит Николай благослови Георги Стаменов – кандидатът за кмет на район Централен от ГЕРБ

" Винаги сте показвал откровена съпричастност към живота на църквата. Познавам Ви и като кмет, и като човек. Познавам Вашето християнско схващане, Вашата православна религия и Вашето родолюбие. “ С тези думи пловдивският митрополит се обърна към досегашния кмет на регион " Централен “ и сегашен претендент за трети мандат на най-стария регион в Пловдив.

Негово Високопреосвещенство даде благословията си на Стаменов и изрече признателност, че в негово лице постоянно е срещал схващане за духовните каузи. И напомни, че като кмет той е спомогнал за уличния ремонт към църквата " Света Марина “ и някогашното Гръцко учебно заведение.

" Винаги съм съдействал и ще продължа да го върша без значение дали съм на социална позиция или жител, тъй като вярата е най-голямата мощ, която ни е крепяла през вековете “, показа Стаменов, който е член на настоятелството на храма " Свети Харалампий “ в квартал " Мараша “.

Митрополитът пожела на да продължи да служи на положителното със съзнанието какъв брой е значимо това в наши дни. И приключи с думите: " Ще се апелирам за Вашия блажен триумф! Да сте жив и здрав и с Божията помощ " На добър час “.

Кандидатът за кмет получи подарък икона на спасителя Исус Христос, която да го закриля в делата му.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР