Възрастна жена инсценира грабеж, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Около 18.50 часа

...
</TD
>Възрастна жена инсценира грабеж, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Около 18.50 часа
Коментари Харесай

Баба-комарджийка разиграва полицаи

Възрастна жена инсценира обир, оповестиха от ОДМВР-Бургас. Около 18.50 часа на 14 февруари т.г. в Пето Районно ръководство е получено известие от 76-годишна бургазлийка за това, че към 16.35 ч. в региона до бл. 54 в ж.к. " Изгрев ", е нападната от двама непознати мъже, които след боричкане в гърба, й ограбили дамската чанта. Тя съдържала сумата от към 70 лв., персонални документи и дебитна карта.

Своевременно е осъществен обход на региона, дамата е разпитана в качеството на пострадала, открити са записи от охранителни камери. След осъществени голям брой дейности по следствие на декларирания обир е установено, че се касае за клевета от страна на 76-годишната бургазлийка, защото същата в 16.09 ч. е влезнала в игрална зала, ситуирана на ул. " Цар Петър ". Престояла в нея към 30 мин., след което излязла и се насочила към подлеза на Бургаска опера.

Слязла по стълбите и откакто извадила портфейла си от дамската чанта, я изхвърлила в бетонен панер за боклуци. От там дамата се отправила в посока автобусна спирка " Трета поликлиника ", качила се на рейс в 17.22 ч. и 8 минути по-късно слязла на спирката пред бл. 53 в ж.к. " Изгрев ".

При извършените спомагателни полицейски дейности декларираната за ограбена персонална карта е открита в облеклата на старата бургазлийка. Същата не съумяла да даде съответни пояснения за аргументите, подтикнали я да съобщи за сбъднат обир на дамската й чанта.

Изхвърлената в кошчето за отпадък чанта е конфискувана по надлежния ред по формираното досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР