В рамките на днешния ден бе проведена специализирана полицейска операция

...
</TD
>В рамките на днешния ден бе проведена специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Най-нова информация за акцията на ОД МВР Пловдив

В рамките на днешния ден бе извършена профилирана полицейска интервенция за застраховане на публичния ред в уязвими квартали и махали на обитаемоте места от общините Стамболийски, Перущица и Кричим. Акцентът е подложен върху предотвратяването на нарушавания на изборния кодекс, в това число и на вероятността за пазаруване на гласове или образуване на корпоративен избор.

Действията бяха осъществени от екипи на РУ-Стамболийски, жандармерията и икономическа полиция, дружно с представители на Националната организация по приходите, Агенция " Митници ", Българската организация по сигурност на храните, Комисията за отбрана на потребителите и Регионалната дирекция по горите. Контролът обхвана магазини, питейни заведения, заложни къщи, автоморги, пунктове за изкупуване на метали, търговци на дърва за огрев, частни адреси и коли на териториите на Стамболийски, Кричим, Перущица, Ново село, Устина, Триводици, Йоаким Груево, Златитрап, Куртово Конаре и Цалапица.

Проверени са общо 433 лица, 371 МПС, 28 питейни заведения и 36 търговски обекта, 2 пункта за метали, автосервиз и заложна къща, лица от престъпния контингент и 24 места, където те се събират. За установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 32 акта и 68 санкции с фиш.

Допълнително са формирани и 4 акта по Закона за гражданската регистрация и акт по указа за дребното безчинство. От инспекторите на РДГ е формиран акт и 6 констативни протокола, три от които – за сечища. На адрес в Стамболийски са открити и конфискувани над 2100 къса безакцизни цигари и 200 литра незаконен алкохол.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР