Няма начин да подкрепим и първия, и втория мандат, това

...
Няма начин да подкрепим и първия, и втория мандат, това
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Студената война между БСП и президентската институция трябва да бъде размразена

" Няма метод да подкрепим и първия, и втория мандат, това е пределно ясно, това е решение на Националния съвет. По работата на Народното събрание би трябвало да има разговор сред политическите партии. Надявам се, че няма да се отиде на нови избори и ще се откри решение ", съобщи в ефира на Българска национална телевизия Борислав Гуцанов, ръководител на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

По думите му Българска социалистическа партия продължава да бъде фактор в политиката.

" ИТН са на една от крачка от положителните връзки, от партньорски, съдружни връзки. Не изключвам опцията Има Такъв Народ да подходят по различен път в тези двата мандата ", добави Борислав Гуцанов.

Той отхвърли да е имало прелом в Българска социалистическа партия. " Ако има прелом, както се твърди, излиза, че оставката на Корнелия Нинова е била проформа. Какъв прелом може да има, когато тя сама си е подала оставката? ", попита Гуцанов.

Борислав Гуцанов разясни, че е належащо обединяване в партията, само че и отвън нея с други леви обединения.

" Студената война сред Българска социалистическа партия и президентската институция не донесе позитиви, тя би трябвало да бъде размразена. Политиката на заледяване на връзките с Радев беше една от най-грубите неточности на Българска социалистическа партия. Имаше дейности от избрани социалисти, които не бяха верни ", сподели още Гуцанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР