В област Благоевград се провежда специализирана полицейска операция по линия

...
</TD
>В област Благоевград се провежда специализирана полицейска операция по линия
Коментари Харесай

Спецакция в Благоевградско, ето какво установиха от полицията до момента

В област Благоевград се организира профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне битовата и стандартната престъпност, като се правят и инспекции по метода " Широкообхватен надзор “ за приложимост на алкохол, наркотични субстанции, недееспособност, потребление на предпазни колани и системи за обезопасяване на водачите и пасажерите в транспортните средства.

На територията, обслужвана от РУ-Разлог, от екипи на Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград, РУ-Разлог и РУ-Банско взаимно със чиновници на Национална агенция за приходите, БАБХ и ДГС-Благоевград са тествани: 86 лица, 68 МПС, 1 питейно заведение и 2 търговски обекта. Задържано е едно лице. Съставени са 10 акта за открито административно нарушаване и 15 фиша по ЗДвП, както и 3 акта за открито административно нарушаване по Закона за българските персонални документи. От чиновници на БАБХ са формирани три протокола и един акт за открито административно нарушаване.

В хода на профилираната полицейска интервенция общо на територията на региона са тествани: 344 лица, 278 МПС, 4 пункта за черни и цветни метали, 14 заложни къщи, 5 автоморги, 6 питейни заведения и 20 търговски обекта. Иззета е към 17,90 грама тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. Задържани са 4 лица. Съставени са 24 акта за открито административно нарушаване и 69 фиша. Регистрирани са 3 закононарушения. Образувани са: две досъдебни производства по чл.354а, ал.3 от Наказателен кодекс. От представителите на другите институции са формирани един акт за открито административно нарушаване и 11 констативни протокола. Работата продължава.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР