В Доходното здание се проведе тържествена церемония по връчване на

...
</TD
>В Доходното здание се проведе тържествена церемония по връчване на
Коментари Харесай

Гимназия Фридрих Шилер връчи дипломите на своите абитуриенти

В Доходното здание се организира тържествена гала по връчване на дипломи за приключено приблизително обучение на Випуск 2023 година на СУПНЕ " Фридрих Шилер “. 10 зрелостници завършват своето образование с отличен триумф 6,00, а общият брой на отличните възпитаници е 36.

" Запомнете възприятието за триумф, което изпитвате през днешния ден, съхранете го и го търсете цялостен живот “, обърна се към завършващите кметът Пенчо Милков.

Специално отличие бе връчено и на първенеца на Випуск 2023 година Денислав Димитров. Той изрече благодарност към преподавателите в образователното заведение освен за предадените познания, а и за полезностите, които са възпитали в него и във връстниците му.

Директорът на учебното заведение Искра Иванова показа пред присъстващите резултатите от държавните зрелостни изпити, които са постигнали възпитаниците на СУПНЕ - 57 отлични оценки от общо 77 явили се. 4 са шестиците по български език и литература, а по британски – 53, от които 13 са 6,00. Общият триумф на завършващите възпитаници от дипломата е 5,46.

Директорът поздрави учениците за триумфите и им напомни, че където и да изберат да се развиват отсега нататък, тяхното учебно заведение постоянно ще бъде първият им дом, научил ги на най-важните уроци в живота.

На събитието участваха също и началникът на РУО – Русе доктор Росица Георгиева, преподавателят в катедра “Педагогика “ в районно управление (на МВР) " Ангел Кънчев “ проф. дн Юлия Дончева, както и доста родители и ученици на СУПНЕ " Фридрих Шилер “.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР