Учениците, които нямат електронни устройства, ще бъдат снабдени с необходимите

...
</TD
>Учениците, които нямат електронни устройства, ще бъдат снабдени с необходимите
Коментари Харесай

Шефката на РУО Пловдив: На всички ученици ще бъдат осигурени електронни устройства

Учениците, които нямат електронни устройства, ще бъдат снабдени с нужните механически средства. Това се постанова поради прекосяването към образование от разстояние в електронна среда (ОРЕС), заяви за Plovdiv24.bg началникът на Регионалното ръководство на образованието - Пловдив.

По рекомендация на основния държавен здравен контрольор учениците от Пловдив и региона ще учат онлайн от понеделник, 29 януари, до 2 февруари в това число. Първоначално беше обявено, че отдалеченото образование е от вторник, само че след координиране сред министерствата на образованието и на опазването на здравето е решено да не се смесват децата след двата почивни дни у дома.

През идната седмица би трябвало да се оформят оценките за първия период. Учениците излизат в междусрочна почивка на 3, 4 и 5 февруари. В последния ден - 5 февруари, ще има ново съвещание на регионалния щаб за грипа, на който ще се реши дали вторият период ще стартира на 6 февруари присъствено или ще бъде продължено образованието от разстояние, сподели Киркова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР