Центърът за социална рехабилитация и интеграция“ към Асоциация Деметра“, гр.

...
</TD
>Центърът за социална рехабилитация и интеграция“ към Асоциация Деметра“, гр.
Коментари Харесай

В Пловдив стартира кампания Не на насилието във всичките му форми

" Центърът за обществена рехабилитация и интеграция “ към Асоциация " Деметра “, гр. Пловдив започва 16-дневна акция " Не на насилието във всичките му форми “, като показва програмата си " Заедно за свят без принуждение “ в разнообразни учебни заведения в град Пловдив, заяви за Plovdiv24.bg шефът на центъра Иван Иванов. 

Целта на акцията, която провежда центърът е да се разпознава казуса с насилието и да се покаже на децата, че светът може да бъде по-добър, по-красив и това зависи от всеки един от нас. 

Идеята е децата да развият познания и умения, с които да изградят здрава самокритика, положителни взаимоотношения, съпричастност и грижа към света към себе си. 

" Центърът за обществена рехабилитация и интеграция “ е Държавно делегирана активност на Община Пловдив, предоставена за ръководство на Асоциация " Деметра “. Центърът се намира на ул. Неофит Бозвели №38, гр. Пловдив и разполага със експерти, чиято работа е ориентирана към даването на обществено и психическо консултиране.

Услугата дава отговор на потребностите от профилирана работа по предварителна защита на насилието и асоциалното държание, фамилно консултиране за фамилии в риск и деца, въвлечени в наставнически спор.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР