Собствениците на хазартната фирма Макао ООД искат да купят земята

...
</TD
>Собствениците на хазартната фирма Макао ООД искат да купят земята
Коментари Харесай

Хазартни босове искат да купят земята под бившата баня Русалка

Собствениците на хазартната компания " Макао " ООД желаят да купят земята под някогашната баня " Русалка " в регион " Южен ". Предложението е подадено в община Пловдив още през юни 2019 година и ще се преглежда на идната изключителна сесия на пловдивския общински съвет на 7 март, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Заявлението е подадено от шефа на " Макао " ООД Гаврил Четрафилов. Иска се да бъде закупен парцелът с повърхност 1838 квадратни метра с административен адрес бул. " Никола Вапцаров " № 60 на основание член 35, алинея 3 от Закона за общинската благосъстоятелност.

Фирмата е притежател на двуетажната солидна нежилищна постройка, представляваща някогашната баня " Русалка, с обща застроена повърхност от 690 кв. метра. Община Пловдив е притежател на терена, като трайното предопределение на територията е урбанизирана, с метод на трайно прилагане за обект комплекс за битови услуги. Съгласно проекта за застрояване, показан от дирекция " Устройство на територията ", за парцела е отредено опазване на съществуващото застрояване. 

Имотът е с повърхност 1 838 квадратни метра. Данъчната му оценка е 67 142,90 лв., а пазарна оценка от самостоятелен оценител към 10.11.2022. е в размер 205 260 лв..

Фирма " Макао " ООД се занимава с образуване на хазартни игри. Управители и съдружници по 50% от дяловете са Динко Георгиев Миленчев и Гаврил Тодоров  Четрафилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР