Служебните министри и направиха много служебното правителство, от което бяха

...
</TD
>Служебните министри и направиха много служебното правителство, от което бяха
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Петков и Василев направиха много да вдигнат рейтинга на президента

Служебните министри и направиха доста служебното държавно управление, от което бяха част, да покаже един нов път за развиване на страната. Както и да вдигнат престижа и рейтинга на господин президента за идващия му мандат. Не знам какви са били неговите упования. Така Андрей Гюров от " Продължаваме Промяната " разяснява рецензиите, които президентът насочи по отношение на партията.

" Ако президентът си е мислил, че това е политическо инженерство, което ще следва да прокарва концепциите на персони или институции, то значи грешката е у него. Ние сме влезнали в политиката не да изпълняваме нечии заръки, а да отстояваме правилата си и да работим в интерес на жителите ", добави той. Дали Радев обаче е техният " политически татко ", депутатът сподели: " Ние нямаме татковци или майки в политиката ".

В последните месеци от " Продължаваме Промяната " следили, че вместо да се разгражда моделът и да се работи в посока правосъдна промяна и битка с корупцията, се виждало възстановяване на модела и връщане на фрагменти на ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. " За всички е ясно какъв брой координирани са дейностите на Президентството, служебното държавно управление и партия ГЕРБ ", посочи Гюров пред NOVA.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР