След изключително успешния сме щастливи да обявим, че ‘‘Базар Капана‘‘

...
</TD
>След изключително успешния сме щастливи да обявим, че ‘‘Базар Капана‘‘
Коментари Харесай

Великденски базар Капана 2023 в Пловдив

След извънредно сполучливия сме щастливи да обявим, че ‘‘Базар Капана‘‘ се завръща през април по случай Цветница и великденските празници, оповестиха уредниците.

Първото издание за 2023 година ще е великденски базар ‘‘Капана‘‘ от 7 до 17 април, а скоро ще узнаете и датите за дълго чакания ‘‘Капана Фест‘‘ 2023.

Планирайте си дълга пролетна отмора, тъй като ще сме дружно цели 11 дни и още веднъж ще се съберем в Пловдив, с цел да посрещнем празниците. Ще има хубава музика онлайн, доста вкусна храна и питиета от нашата ‘‘Вкусна Спирка‘‘.

Осемметровата синя каравана ще е на ваше разположение и ще показа тематично стрийт фууд меню. В неделя на 16.04. особено за най – дребните гости ще се появят великденският заек и неговите другари. Ще имате опция да се насладите на страхотни коктейли от бар ‘‘Капана‘‘, който ще е ситуиран тъкмо до сцената.

Готови сме да изненадаме прелестно вас и сетивата ви със селекция от био и натурални шоколад, кафе, самун и печива, мед, тахани, люти сосове, гофрети, чай и натурални сокове. Ще има и натурални лакомства и аксесоари за домашните любимци.

Ще представим над 80 български съвременни занаятчии, създатели на ръчно направени произведения, фешън и козметични марки, които ще ни поднесат с усмивка и персонално отношение прелестни артикули, в които са вложили доста труд и обич.

Очаквайте нови оферти за вас в областта на био- и натурална козметика, лимитирани серии облекла, бижута, аксесоари, детски и просветителни книги, свещи, керамични съдове и още доста неповторими произведения, подбрани за вас.

Всичко това ще е поднесено уместно с музикална селекция. От през днешния ден до началото на събитието в страницата ни Базар Капана  ще представим всеки един участник. Запитване за присъединяване може да изпратите до имейл: [email protected].
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР