Седем мотористи от различни държави ще карат мотоциклети в сфера

...
</TD
>Седем мотористи от различни държави ще карат мотоциклети в сфера
Коментари Харесай

Атрактивно събитие предстои в Пловдив

Седем мотористи от разнообразни страни ще карат мотоциклети в сфера с диаметър 4.75 метра. Атрактивното събитие ще се случи в идното издание на " Нощ на звездите " в Античния спектакъл в Пловдив в събота вечер, проведено от фондация " Енчо Керязов ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

През последните 10 дни мотористите репетират комплицирания номер и до момента в сферата са влизали шестима. В глобуса има място и за седмия, като дистанцията от гума до гума е единствено пет сантиметра. За атракцията се употребяват мотоциклети " Ямаха ", само че особено създадени в Съединени американски щати, всеки от които коства 40 000 $, описа Енчо Керязов. 

Самият глобус се подвига на 30 метра височина с 200-тонен кран. Тежката машина ще бъде разположена от южната страна на тунела и поради това от 17 часа през днешния ден до 5 часа на 27 август се стопира придвижването, а за къси шпации от време бул. " Цар Борис III Обединител " ще бъде напълно затворен.

Нощта на звездите събира на едно място международни актьори, като тази година уредниците подаряват билети на деца с физически увреждания. За 12-та поредна година фондацията ще награди съумели деца в три категории - изкуство, обучение и спорт. От Пловдив също има деца в топ 3 в категория изкуство, сподели Керязов. Паричната награда на спечелилите е в размер на 5000 лв.. 

" Надявам се да успеем да запазим тези младежи, тъй като след 18-тата си година доста малко от тях не престават да се занимават с това, което ние сме градили. Георги Грозев от Пловдив е печелил огромната премия.  също е печелила огромната премия на нашата фондация " - изясни Енчо Керязов.

В спектакъла ще се включат национална гвардейска част, Люси Дяковска, Славин Славчев, два оркестъра и други. 

Президентът и брачната половинка му Десислава, както и министърът на спорта са удостоверили, че ще бъдат измежду публиката. Билетите за събитието от дълго време са изчерпани, само че шоуто ще бъде излъчено в новогодишната стратегия на бТВ, която е медиен сътрудник.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР