Сдружение Спри рака кани за участие в 6-я благотворителен крос

...
</TD
>Сдружение Спри рака кани за участие в 6-я благотворителен крос
Коментари Харесай

Благотворителен крос в Пловдив

Сдружение " Спри рака " кани за присъединяване в 6-я благотворителен крос " Доброто лекува “ в поддръжка на децата с онкохематологични болести “ - за всички, минали през тестването " онкологични болести “, за всички съпричастни, за всички с положителни сърца.

Предвидени действия:

6-ти благотворителен крос " Спри рака " – през днешния ден, 8 октомври 2022 година, от 11,30 ч. Гребната база, Пловдив.

Това не е съревнование, а идея на гражданското общество, възпитаване на възприятие за емпатия, религия и вяра.

Кросът към този момент е с интернационално присъединяване - през 2021 година имахме участници от Полша, Англия, Ирландия, Испания, Италия, а Каузата беше подкрепена и призната от " Европейска миля “.

Кросът /бягане на 5 км или 2.5 км вървене, разходка с любимци, с колело, с тротинетка или танци на място/ е благотворителен и цели набиране на средства и присъединяване на повече хора и съпричастност към битката с онкохематологични болести.

Събраните средства ще бъдат преведени на Kлиниката по педиатрия – звено детска онкология и хематология към УМБАЛ " Св.Георги " Пловдив.

Съпътстващата научна конференция следва да бъде проведена през 2023 година, взаимно с Kлиниката по детска онкология и хематология, на която опитни експерти ще показват и дискутират новостите в профилактиката, диагностиката и лекуването на хематологичните и онкологични болести.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР