Със споразумение приключи насроченото за днес разпоредително заседание срещу вече

...
</TD
>Със споразумение приключи насроченото за днес разпоредително заседание срещу вече
Коментари Харесай

Джан от Русе, известен с хулиганските си прояви, ще лежи и за кражба

Със съглашение завърши плануваното за през днешния ден разпоредително съвещание против към този момент 18-годишния осъждан Джан Махмут и още две лица, упрекнати в

Н. М. (на 18 години към датата на деянието), Д. М. (на 17 години) и И. С. (на 15 години) се признаха за отговорни, че на 06.02.2022 година отключили бързо и неусетно " Мерцедес 190 Д ", паркиран в региона на бул. " Липник “ и почнали да го ръководят в гр. Русе. Не след дълго притежателят открил неналичието и алармирал на тел.112. Започнали издирвателни дейности и автомобилът бил открит зарязан.

Към датата на действието и тримата подсъдими са били неосъждани, само че престъпно проявени и известни на органите на Министерство на вътрешните работи., насила, лека телесна щета по хулигански подбуди на 2 лица, обир, изнудване.

За незаконното лишаване на лекия автомобил всеки от тримата младежи одобри да изтърпи наказване отнемане от независимост за период от 11 месеца с 3-годишен изпитателен период.

Районен съд – Русе счете, че съглашението не опонира на закона и морала и го утвърди. Същото има последствията на влезнала в действие присъда. Собственикът на отнетия автомобил е известен според наредбата на член 382, алинея 10 от Наказателно-процесуален кодекс, че може да предяви цивилен иск за неимуществени вреди пред гражданския съд, предават от dunavmost. com.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР