Само един от четирима призовани свидетели по дело за закана

...
</TD
>Само един от четирима призовани свидетели по дело за закана
Коментари Харесай

Пистолет в слепоочието заради любовна драма в Пловдив

Само един от четирима призовани очевидци по дело за закана за ликвидиране се яви на вчерашното съвещание в Районен съд - Пловдив. В правосъдната зала не пристигна даже потърпевшата жена, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Процесът е против Ангел Маргаров, който  преби и заплаши любовницата си с ликвидиране. Срещу него са повдигнати две обособени обвинявания. По първото - за причиняване на лека телесна щета, е освободен от наказателна отговорност. Наложена му е санкция от 1000 лв., както и 1800 лева за неимуществени вреди на потърпевшата.

Сега му е повдигнато обвиняване за закана с ликвидиране. Според обвинителния акт, Ангел Маргаров насочил към слепоочието на дамата револвер и декларирал, че ще я убие, което заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.  

Случката се разиграла на 15 ноември 2019 година Маргаров отишъл във фотоателието на приятелката си, с цел да се изяснят, защото дамата желала да прекратят връзката. Ангел не бил склонен и я блъснал по главата и в корема. След това избягал нанякъде.

Отзовалите се на сигнала служители на реда не са разкрили оръжие на мястото, нито дамата им е казвала, че е била заплашвана с ликвидиране. Служителите извикали кола за спешна помощ и си тръгнали, когато медицинският екип откарал потърпевшата към болничното заведение.

Следващото съвещание е планувано за 23 ноември от 10.00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР