Рекорден брой доброволци на различна възраст се включиха в четвъртото

...
</TD
>Рекорден брой доброволци на различна възраст се включиха в четвъртото
Коментари Харесай

Знакови лица и много пловдивчани почистиха Лаута

Рекорден брой доброволци на друга възраст се включиха в четвъртото издание на " Мисия Лаута ". Сред тях бяха кметът на Пловдив,кметът на " Тракия ", заместник-кметовете на Община Пловдив,,,, ръководителят на Общинския съвет, общински съветници, кметът на регион " Източен " Емил Русинов, шефът на Оперативна програма " Градини и паркове ", Оперативна програма " Чистота ", Държавна фирма " Пловдив 112 “,Аварийно избавяне " Пловдив “, възпитаници, деца, поданици от всички региони на града, представители на украинската общественост и спортисти от доста клубове.

Стартът даде кметът на Пловдив, в чийто трети мандат като кмет на " Тракия " стартира самодейността за разчистване на един от най-големите паркове в града от паднали дървета и клони.

" Когато започнахме да възраждаме " Лаута " преди 12 години, не мислех, че паркът ще стане обичано място на толкоз доста пловдивчани. Сега паркът има потребност от нашата помощ за почистване на изсъхналата растителност. Благодаря на участниците и на всички, заели се с организацията на “Мисия Лаута ". Традицията продължава ", съобщи кметът на Пловдив.

Журналистът Парашкева Иванова, един иницииаторите на задачата, акцентира, че тазгодишното издание съответствува с " Часът на Земята " – най-мащабното международно събитие, отдадено на опазването на планетата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР