През следващите часове ще има условия за образуване на самолетни

...
</TD
>През следващите часове ще има условия за образуване на самолетни
Коментари Харесай

Meteo Balkans: Само ви съобщаваме, за да не излезе, че ни пръскат

През идващите часове ще има условия за формиране на самолетни дири, единствено ви оповестяваме, с цел да не излезе, че ни пръскат… Това написаха в формалната си фейсбук страница от Meteo Balkans.

Мнението на проф. Георги Рачев:

" Белите линии в небето, които виждаме след самолетите, са кондензационни следи. Двигателите на самолетите бълват съществено количество въглероден диоксид и фини прахови частици. Тази композиция при срещата си с ледения въздух на 10 000 метра височина кондензира под формата на дребни ледени кристалчета с бяла разцветка. Няма магия, няма интрига, няма пъклени проекти “.

Той изясни непостоянната природа на тези следи с вариациите на мокрота и температура в разнообразни сектори от атмосферата, през които самолетите минават.

" Всички, които имат вяра в това, че от горната страна ни пръскат с нещо – дано се замислят по няколко въпроса. Защо самолетите пускат отрова от всеки мотор и за какво е належащо това да става през моторите? Къде се създават всичките тези токсини и вируси? Как стигат до летищата? С какво се придвижват до там? Как е допустимо цялата верига личен състав от лабораторията производител през водачите на цистерните, през наземния личен състав на летището и полетния екипаж да не разбере, че придвижва токсини? “, реторично попита проф. Рачев.

А най-после диагностицира напълно съществено:

" Всички, които имат вяра в това, че ни пръскат с токсини, имат потребност от сериозна психиатрична помощ “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР