Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова ще присъства

...
</TD
>Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова ще присъства
Коментари Харесай

Почетното консулство на Русия в Пловдив: Нейно Превъзходителство г-жа Елеонора Митрофанова идва за Деня на Победата над кафявата чума

Посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова ще участва на честванията в Пловдив за 79 година от успеха на хитлерофашистка Германия на 9 май, предава Plovdiv24.bg

Ето какво оповестиха от Почетното консулство на Руската федерация в Пловдив:

По мотив 79-та годишнина от Победата над хитлерофашистка Германия Почетното консулство на Руската Федерация в град Пловдив провежда, както следва:

11:30 часа

Централен погребален парк, Руско гробище - Панихида и полагане на венци и цветя

13:30 часа

Тържествено честване с поклонение и полагане на венци и цветя на паметника " Альоша “ и музикална стратегия на вокална групировка " Грамофон "

В церемониите ще вземат присъединяване представители на Посолството на Руската Федерация в София, водени от Нейно Превъзходителство госпожа Елеонора Митрофанова – Извънреденен и пълномощен дипломат на Руската Федерация, организации и жители от Пловдив и района.

Заповядайте, дружно да отбележим Деня на Победата над кафявата чума, която покоси Европа и обхвана света! Почетта към милионите жертви е наш човешки дълг. Споментът за подвига на героите от Втората международна война е жив!

Има проведен превоз от подножието до върха на рид Бунарджика с начален час 12:00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР