Пловдив. От няколко месеца се запознавам с културата на шофиране

...
</TD
>Пловдив. От няколко месеца се запознавам с културата на шофиране
Коментари Харесай

Млада дама: В Пловдив е пълно с псевдошофьори! Стресирате ме, когато ми бибиткате

" Пловдив. От няколко месеца се срещам с културата на шофиране тук. Всъщност по-подхожда да бъде наричана псевдокултура. Какво следя - огромна част от водачите по време на шофиране приказват по телефона; лишават ти преимуществото в кръгово, до момента в който си гледат в телефона; бибиткат ти в секундата, в която стане зелено и към момента не си тръгнал; еднопосочни улици ли, какво е това? ".

Така млада дама стартира описа си във Facebook за водачите в града под тепетата. И изяснява:

" Толкова наложително ли е известието, което сте получили, че да би трябвало да му отговорите тъкмо в миг, в който шофирате? Толкова ли не можете да употребявате handsfree или високоговорителя, до момента в който шофирате и водите диалог?

Когато ми бибиткате на светофара, единственото, което може да извършите, е да ме стресирате и да загася колата още няколко пъти. Относно еднопосочните улици, има ли въобще какво да се разяснява? Има знаци, които би трябвало да се съблюдават, те не са там на вятъра. Когато карам по еднопосочна улица, се чака от мен да върша път на нарушителите... На тях въобще не им става неловко и чакат от мен аз да направя път. Мислете, до момента в който шофирате, а и освен тогава. Това не е незаконно, към момента.

П.С. да не разясняваме и вредите, които се нанасят върху коли, които не са с регистрация РВ и са паркирали на " нечие " място ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР