Около 76 килограма канабис са открили криминалисти в община Струмяни,

...
</TD
>Около 76 килограма канабис са открили криминалисти в община Струмяни,
Коментари Харесай

76 кг канабис отхриха криминалисти в Благоевградско

Около 76 кг канабис са разкрили криминалисти в община Струмяни, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.  

Действията са осъществени на 9 септември. В землището на село Махалата, община Струмяни, криминалисти при районно ръководство Сандански са разкрили две обособени ниви със засадени в тях общо към 36 броя зелени тревисти растения. На място е изработен полеви тест, растенията са реагирали позитивно на канабис. 

От ОДМВР – Благоевград показват, че за случаите е известена способената прокуратура и са формирани досъдебни производства, а работата продължава. 

Миналата седмица криминалистите откриха към 128 кг канабис при профилирана полицейска интервенция в Струмяни.

В края на август, на брифинг край Струмяни, шефът на Главната дирекция " Гранична полиция “ гл. комисар Антон Златанов заяви, че противодействието на Министерство на вътрешните работи по линия на произвеждане, разпространяване и приложимост на наркотични субстанции е един от приоритетите и сега, малко преди разкриване на образователната година, Министерство на вътрешните работи подчертава върху напъните все по-малко наркотични субстанции да стигат до децата.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР