Официално се въвежда в експлоатация от утре новият охраняем паркинг

...
</TD
>Официално се въвежда в експлоатация от утре новият охраняем паркинг
Коментари Харесай

Преобразиха инфраструктурата на най-голямата болница в Пловдив и България

Официално се вкарва в употреба от на следващия ден новият охранителен паркинг в База 2 на УМБАЛ " Свети Георги “ ЕАД – Пловдив, който се намира на бул. " Пещерско шосе “ № 66. Той е ситуиран от северната страна на главния хирургичен корпус. 

Недостигът тук-там за паркиране, положението на вътрешните пътища, неналичието на тротоари са причина за произшествия и съществени спорове сред жителите, които мъчно се придвижват до входа на болничното заведение. 

В този смисъл построяването на обекта е в сходство с цялостната идея на управлението на най-голямото лечебно заведение на територията на България за обновяване и вложения в материалната база както в клиниките, по този начин и облагородяване на външния образ на болничното заведение.

Към днешна дата планът е сбъднат напълно и включва сменена асфалтова настилка, маркировка и пътни знаци, построени нови тротоари и улично осветяване. Във връзка с защитата му са сложени 39 камери за видеонаблюдение, а с оглед навлизащите от ден на ден в българския пазар електрически коли е построена и зарядна станция. 

Местата за паркиране са съвсем 400, като 17 от тях са особено обособени за хора с увреждания, 4 места - за таксиметрови коли и 4 - за електрически автомобили. 

За поддръжката на цялото оборудване и даването на качествена услуга паркингът ще се стопанисва от външен реализатор чартърен, ще бъде заплатен, като информацията за цените е ситуирана на централния вход на хирургическия блок, както и при обособените паркомати.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР