Новият филм на познатата на пловдивчани Джесика Уудуърт Лука“ е

...
</TD
>Новият филм на познатата на пловдивчани Джесика Уудуърт Лука“ е
Коментари Харесай

Големи филмови изненади на София филм фест в Пловдив

Новият филм на познатата на пловдивчани Джесика Уудуърт " Лука “ е част от програмата на София филм фест в Пловдив във вторник вечер. Режисьорката на обичаните на пловдивчани " Белгийският крал “ и " Босият император “ идва за среща с пловдивската аудитория за прожекцията от 18:30 часа. Заедно с нея идва и шефът на София филм фест Стефан Китанов.

Филмът е копродукция сред няколко страни, измежду които и България. Историята се върти към младият боец Лука, който взема присъединяване в отбраната на именитата цитадела Кайрос, страж на последните останки на цивилизацията. Във кино лентата взе участие и легендата Джералдин Чаплин, която ще поздрави пловдивчани със особено видео послание, защото заради здравословни аргументи няма да вземе присъединяване в плануваното посещение под тепетата.

Късната прожекция от София филм фест в Пловдив довечера ще ни срещне с легендата на българския рок – група " Тангра “. Във кино лентата " Оловният боец “ на Костадин Бонев ще се потопим в музиката на 80-те, в битката за себеизразяване и за независимост. Прожекцията е от 21:00 часа.

" София филм фест в Пловдив “ е част от Културния календар и се организира с поддръжката на Община Пловдив. Билетите са на цена от 9 лв. и 8 лв. понижени за учащи и студенти. Карта за 6 прожекции е 48 лв.. Пълната стратегия и билетите очаквайте от петък на kinolucky.com и на касите на LUCKY Дом на киното.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР