Над 220 участници от 20 държави пристигат и тази година

...
</TD
>Над 220 участници от 20 държави пристигат и тази година
Коментари Харесай

Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази година, слушайте в предаването Цветовете на Пловдив

Над 220 участници от 20 страни идват и тази година в Пловдив за фестивала SPIKE Music Showcase.

В предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус " през днешния ден ще разберете какво следва да се случи на този фестивал, какви ключови тематики от музикалната промишленост ще бъдат наранени с специалисти и именити експерти от целия свят. SPIKE Music Showcase ще се организира в Пловдив за трета поредна година на 23, 24 и 25 май. За най-големия български музикален Showcase в Пловдив  дойдат и 30 групи и самостоятелни реализатори, които ще свирят на 5 разнообразни местоположения в града.

Подробностите ще разберем от един от уредниците на фестивала Боян Бояджиев.

" Пловдив 2019 “ завоюва нов европейски план - Cultart Pro в продължение на интернационалната академия за културен мениджмънт Cultart. Бюджетът на плана е 500 000 лв.. Cultart - академията за културен мениджмънт е резултат от двугодишната работа на фондация " Пловдив 2019 “ в партньорство с 6 организации от 5 страни и включването на 125 нови културни мениджъри в процеса на ръководство на културата и изкуството в Европа. Повече за това ще ни опише Виктор Янков, от фондация " Пловдив 2019 ".

Любопитни вести и какво следва на културната сцена в Пловдив през тази седмица слушайте след 14.45 часа.

Предаването " Цветовете на Пловдив " се излъчва на периодичност 89.9 MHz по Радио " Фокус ", всеки вторник от 14.00 до 15.00 часа. Повторението е в неделя от 22.00 часа. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР