Директорът на общинско предприятие Градини и паркове подаде оставка тази

...
</TD
>Директорът на общинско предприятие Градини и паркове подаде оставка тази
Коментари Харесай

Голям началник в община Пловдив хвърли оставка

Директорът на общинско дружество " Градини и паркове " подаде оставка тази заран, заяви самият той за Plovdiv24.bg .

Смята, че е редно да подаде оставка, тъй като новият кмет би трябвало да направи собствен екип. Твърди, че никой не го е притискал и решението е негово. " С новоизбрания кмет действаме в цялостен синхрон. Сега, когато аз желая да напусна, той желае да назначи някой различен. Той е човек на достойнството, а достойнството е съвест. С чиста съвест мога да посрещна идващия шеф и да му предам ръководството. Ако е належащо - ще бъда отсреща " - разяснява той.

Козарев беше отпред на сдружението три години. Преди четири години той беше определен за общински консултант от " Съюз за Пловдив ".

" Оставих топлото място в локалния парламент и излязох на студа и в калта - там до разрушените камиони на предприятието и до немотията на моите сътрудници. Направих го с ясното схващане да дам част от най-активните си години в действителната работа за хубостта на обичания ни град. Аз дадох всичко от себе си, работих с готовност и със сърце, преживявах всяка рецензия, учех се от грешките. Пожелавам триумф на новото ръководство и ще се веселя да реализират доста повече, в сравнение с аз съумях за това Пловдив да бъде по-чист, зелен и хубав! " - споделя той и благодари на екипа, с който е работил.

Начело на предприятието най-вероятно ще застане заместник-директорът, който в предходен мандат беше кмет на регион " Източен ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР